Pages

Till one year~

Daisypath - Personal pictureDaisypath Wedding tickers

Wednesday, July 14, 2010

result exam sudaa kuarrr~~..hinnsh2

Assalamualaikum w.b.t
dah lame betul belog nie xterlayan...da bersawang3 + berlumut + berhabuk da pom..
sekarang ni, mood nak menulis baru datang. Maunyer skali post, tulis banyak2..hehe.(besela tu bg saya.)
okie then, merujuk kepada di atas, result exam sem 2 da keluaq lame daahh. Since 7 Julai 2010, Thursday.

Tapi sebab malasntaktawnktulispadea..so saya tunggu angin berbelog mai dlu..
Result kali ni, alhamdulillah, meningkat 0.01 kalo nk compare sem lepas..terlalu sedikitlarhh peningkatan, tapi kite kna tetap bersyukur kan..mujo xturun jew..Mesti berkat doa kawan-kawan yang doa ni..kan doa seorang sahabat kepda sahabat yang lain dengan hati yang ikhlas insyaallah dimakbulkan. Tenkiu awak semua (^-^)..

Kawan-kawan yang lain pun same. Ada yang meningkat, ada yang menurun. Beaserlarh kan..Hidup ni, mesti ada naik turunnya, kalo asik naik jew..rugilah sebab dia xpernah merasa camne kecewa n manisnya kejayaan tu kurang terasa. Kalo yang asyik turun tu, xelok jugak..takkan xnak buat sedikit peningkatan kowt..takkan larh nk sediyh sallu..Hidup ni indah taw..kalau kita pandai hayatinya..Lagipun, hidup ni, xsmart kalo sejajar je..sama jerr..until ends..xde langsung turun naiknya. Ohh..betapa kureng indahnyer hidup yang sebegitu..kan..? k, stop merapu..

Tyme hari keluar result tu, saya tak tengok pom result sendiri, hari Sabtu baru p tengok skali ngan abah. Taw result tu pom sebab kawan2 yang inform..kredit to them..dah malam pun  dapat taw result tu..(tenkiu ugak..arigato!)

In addition, nobody in 2PPISMP Science failed. (Alhamdulillah sangat2..)
Failed adalah sesuatu yang sangat menggerunkan bagi kami becoz, bila failed, risiko besau untuk di 'kick' keluaq dari IPGM.(tp beasenye lecturer tulun2 ugak tyme repeat paper)
Maka dengan itu, hidup ter'switch off' sebentar.
Hermm, minggu exam diwar-warkan bakal keluar tu, boleh dikatakan setiap lecturer yang masuk diajukan soalan," Cik, ada xstudent failed subjek sekian-sekian". hermm,beasela. Nk taw ugak, sebagai penyedap hati sementara menanti debaran result keluaq..
Dan dengan kebetulan yang tidak dirancang, malam tu jugak.. result MUET da buleh di check..check ngan SMS jew(dicaj 20sen)...Zaman teknologi ni, semua menda jadi mudah. Alhamdulillah ugak. Lepas laa syarat untuk dapat degree..cukup-cukup makan je katakan. Malam tu, saya boleh tidoq dengan nyenyaknya sebab semua result dah tahu.
Penantian suatu penyeksaan tahu! 

uhuk, setakat ni dulu larh tangan menari-nari ikut irama cerebrum..lagipun, sternocleidomastoid da contract..haih2..tunggu semangat belog mai balik..nanti baru hapdet..ngee~ (^_^)v

Senyum-senyum n senyumm manyak2..baru heppi..
Senyuman adalah penawar hati yang lara+duka+derita+suram..
beby chumill!! :p


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MaSa MeNGeJaR~