Pages

Till one year~

Daisypath - Personal pictureDaisypath Wedding tickers

Monday, August 30, 2010

Hapdet jer..


Assalamualaikum w.b.t,
agak lame dah xhapdet blog ni...sawang sesawang dah penuh, bukan xmo hapdet, tapi dek kerana tugasan semakin bertimbun n misi untuk menyiapkan semua tugasan before raye dah dijalankan (tp tatawlaaa sempat x..keMALASan melanda diri..huhu)
kali ni nak citer sal Hari kemerdekaan negara kita..memandangkan esok negara kita dah terlepas dari belenggu penjajah selama 53 taun (esop cukoplaaahh). tapi bahang bulan kemerdekaan kurang terasa kali ni dek kerana Ramadan lebih disambut dan diraikan..n sebab xdapat p wat Human Graphic untuk sambutan hari kemerdekaan, tahun ni implilkasi krisis ekonomi, hanya IPGM terdekat jew yang p wat persembahan tu, liltle bit jeles disini..huhu, nak p jejalan..n jumpa  kwn2.. Kalo taun lepas, kami berpeluang untuk p Putrajaya, dengar2 citer before pegi, kena wat persembahan Koir..tp tengok2
...kitorang just..
adoyai..takpalaa, sekurang-kurangnya dapat p jalan-jalan. Tapi yang paling best, ble p Putra ni, disebabkan semua IPG berkumpul kt sini, saya leh jumpak balik ngan kwan2 since IMTIAZdlu n also KMPP (walopun sowg jew) hermm..kerinduan terubat.. :) cakap sal kwn KMPP  ni, sbb terlalu kerap terserempak ngan dye, ade kawan2 dye expect ktowg kapel...apelaa...terserempak je kot..n borak sket2..bukannya kami janji nak jumpak, yg jnji xjadi..tp dah lame kot xjmpe kwn tu...huhu

Rasenyer, sepanjang belajaq kat IPGM KSM ni, kenangan yang paling best stakat ni adlh tyme p Putra tu laa..Tyme tu, kami sekelas p bazar sama2 (walopon En. Mat xbg), p Alamanda walopon just window sopping..(duet xder lerr). n Nek bas 50sen...bukak posa kat tpi kolam kt alamanda..hermm...too much memories...

Pangsapuri kt kmi menginap..pangsapuri kosng jew..kmi kna angkut sendiri tilam,bantal...selimut..tp sebab kami tiba lambat..soo, tilam xcukup..kna sharelaaa...huhu..da la umah yang kmi mginap tu bertentangan ngan umah llki, xde langsir yg cover sliding door..soo, teap kali masuk lam umah, kami kna off lampu, n amek nwspaper tmpal kt sliding door tu...huhu


50 sen je..Nadiputra Bus
tyme ni, kami akui..jakunn gileerrr kot..festaim jumpak bas, p memane pom just 50sen jew...ye laa...kalo kt ipg ni..nak p Jerteh je pom da kna tmbang 5hengget sbb nek teksi..bas da la rare sgt yg lalu dpn IPGM ni..huhuk...

Alamanda...we arrive there finally..
ni tyme da dekat2 Maghrib, tunggu nak bukak posa jaa...tyme ni pom, p mase bulan Ramadan..teringat lak..festaim kami sampai tu, just berbuka ngan kurma jaa..sbb lauk abess...(mkn gak nsi pastu...tp lmbt sket laa, ble perut da penat menyanyikan irama keroncong)

bukak pose disini..calling2..mase ni mama kol..tp sempat jew nak posing..amek gambo..hehe

we all...setelah kekenyangan..semua gumbiraa :)

masa latihan..kemain berlatih..padehal duk tepi jln kibar bendera jaa pown..
















Setakat tu dlu la...da kering ideaa daah...sbb idea manyak kna curahkan untuk asignment..huhu..okie...
|||||||||mission continued||||||||||||

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MaSa MeNGeJaR~