Pages

Till one year~

Daisypath - Personal pictureDaisypath Wedding tickers

Sunday, October 31, 2010

oh exam!

Assalamualaikum wbt..

Ouh final!
ahaa! Exam datang lagi..kali ni ngan ujan lobat, bak kate omputih, "its raining cat n dog". So cool. Ye laa..mmg cool sesangat..tp x secool Antartika la kompemnyer. 
Mood nak study tu memang betul-betul tergugat, tengok katil..bantal..selimut..heisyh! So penyelesaian dye, tegang cadar elok2..kemas katil elok2..baru ilang mood nk tidoo....Kot~ Kalo korang sumer pun kan, mesti dapat rase feel nk tido guling-guling atah katil sambil peluk teddy bear tu mendesak-desak jiwa dan raga sampai terpaksa buat-buat taknampak je katil tu. kalau ikut mood tu, nak tido haje, but when i reflect to myself, if i sleep, do i got the answer from my dream? wahh..bestnyer kalo tidok dapat mimpi soklan exam sebijik2 ngan jawapan dye skali. What da heaven ~ ^_^~ hehe

Esok dah start exam, but it still raining outside. Afraid if its this heavy rain still continued till tomorrow.. Basah laa nanti. Pastu, otak mesti jem, sebab sejuk cause flow of oxygen tersekat (fakta dr mne nie? ). So, brain cannot function normally..ahaa~ betullaa sangat.

reading-but-not-studying 
brain stuck!

jangan kacow!!
First paper is English. So u can understand lah why I asik speaking jer ni (walaupun obviously nampak i speak broken englsh..uhuk2). Okeh, laa ni I nak sambung study lak. Mood study dah datang balik, tadi dissapear entah ke mane, replace with blogging mood. okeh all, wanna go rite now.
 Poem memanggil-manggil mintak di analyze, tenses melambai-lambai mintak di review, report melonjak-lonjak keriangan xsabar-sabar untuk di tengok latest format... tapi that person still ralit menconteng blog sendiri..

Last but not least, Gudluck for everyone that have exam tomorrow or the day after.. Do the best for sake of ur parent, Allah, for urself n for ur future family. The things that u have done today to make u have better day for tomorrow. Smile yeah! (even u feel depressed..)

Cheer Up Buddies!! ^_^~

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MaSa MeNGeJaR~