Pages

Till one year~

Daisypath - Personal pictureDaisypath Wedding tickers

Tuesday, October 19, 2010

sibukkah ?

Assalamualaikum w.b.t..

its have been a long tyme since I stop writing here..bkn xnak coret2...tp idea xdak mai..huhu.. Lagipun, akhir-akhir ni jadual sibuk, banyak pulak aktiviti kat IPGKSM ni. Minggu lepas..bz ngan drama, mggu sebelumnya lak, bz ngan latihan drama..tapi sy takdelaa amek part lam lakonan..sekadar pemerhati n pengkritik laa..konon hebat laa sangat nk kritik org..ye laaa, kalau saya berlakon kang..jadi lain pulak jalan cerita, xjadi drama dah, jadi pertunjukan orang-orang je atas pentas tu, kaku jerk, so better bg sy maen laptop n bg bunyi2 besh sikit.

Hermm, tu hal yang minggu lepas, minggu ni lak, aktiviti penuh sesangat, start ahad day, program under Excellent Sifoo Club (ESC), I jadi fasi, maen ngan budak2..amek feel jd cikgu sekolah rendah.(tyme ni baru dapat feeling cekgu..sebelum ni berangan kua nak jadi dokter..heisyh! ). In da nutshell, pogam ni bagus n besh laa..mengisi masa terluang walau little bit tired..huhuk.. Lagipun...banyak menda I blajaq taw( tetiba~)... ^_^~

okeyh..stakat ni la dulu..idea makin hari makin kurang..hari-hari tengok semut mati kena baham kt ikan gupi atah meja dlm balang..otak lame2 makin lambat interpret, tidow makin kurang..banyak studi laa..exam da dekat (statement yang agak tipu disitu..ehhe). makin banyak menulis, makin melalut pulak..so..ampun maaf dipinta..jumpa lagi nanti yaa..

p/s: Kesibukan menyedarkan kita bahawa pentingnya untuk menghargai masa lapang.. hargailah setiap waktu yang berlalu..

Keep Smile Friends!

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MaSa MeNGeJaR~