Pages

Till one year~

Daisypath - Personal pictureDaisypath Wedding tickers

Monday, January 10, 2011

...

Assalamualaikum wbt..

Hari ni, bukak je dashboard n newspaper on9, banyak citer pasal AJL semalam. Meriah giler bilik TV semalam, penuuhhh macam perjumpaan blok je. Tapi saya tak turun p tengok pun, sebab tataw naper mengantuk giler-giler semalam n kurang minat mana nak tengok. Suka taw result  ja. AJL kali ni, menang kat artis yang baru ja naik, Ana Raffali ngan lagu Tolong Ingatkan Aku. Best ke lagu tu? Sebab saya tak pernah dengar kot, kalo pernah dengar pun, tak tahu tajuk.

Tadi ada gak terai-terai nak dengar kot u tube. Tapi tenet block pulak, nak donlod mmg xboleh.

Hermm, cakap sal study lak, Sem 1 degree ni memang kena jadi rajin la. Dengan tutorial, ISL, experiment, report. Tapi kelas kurang sikit sebab banyak lecturer xmasuk sebab masa ISL. So boleh balik awal! n Guling-guling atah katil sampai bosan, pastu ngadap laptop sampai mate berpinar-pinar. Then, tidoq. Sama ja rutin sehari-hari. Teruk..teruk..teruk..! -_-"

K la, cukupla merepek stakat ni. Kang makin panjang tulis, makin banyak useless things yang saya cakap. So better i stop here..

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MaSa MeNGeJaR~