Pages

Till one year~

Daisypath - Personal pictureDaisypath Wedding tickers

Saturday, July 16, 2011

KELCHEF 2011: Gembira dalam penat

Assalamualaikum wbt..
Hepi! Hepi! Hepi!! Hahaha..


terlalu gembira sampai boleh lak terautomatik taip banyak-banyak perkataan 'Hepi!' tu walaupun gumbira yang dirasai tak dapat digambarkan dengan kata-kata.

Petang selepas solat Jumaat, kitorang satu family p kat Kelchef 2011 yang dibuat kat Kota Bharu. Lebih spesifik kat bazar tok guru.



Serius happy sangat sebab dapat jumpak ngan kawan lama tyme kat KMPP dulu, Isna Athirah. Dah 2 tahun kami tak jumpa. 


Tapi kitorang jumpa kejap je, sebab dia bertugas shif pagi. Shif pagi tamat dalam pukul 5pm, (kot?). tapi saya sampai dah pukul 6pm daah..lambat sangat. Sejam lebih dia tunggu saya kat situ. Serius terharu. Tenkiuu Isna! 


Lepas ambil gambar barang sekeping dua, kitorang berpisah. Ada jodoh jumpak lagi insyaAllah.. :)


Also, sebab dapat makan banyak-banyak. Korang pernah makan tak Lotus Rice. Cedap-cedap! Nasik palif pun sedap, pastu minum asyir manggo. Tetiba perasan jadi cam Fahri dalam cerita Ayat-ayat Cinta. Tapi asyir tu serius sedap. Minum sekali konfem nak lagi.


Pastu pastu, dapat shopping baju labuh dengan harga yang murah!! 
Beli cokelat 7bar RM10 jerrr!!
Pastu dapat spend time with family.
And dapat jumpa 'Syabab' kat situ. hehe...


pukul 11.30pm baru sampai kat rumah..


Alhamdulillah.. :D

4 comments:

Isna Athirah said...

obvious la muka isna n tasha x sama saiz! haha. bulatnya!

fnatasha.hafizi said...

haha..mestilaa xsama sbb isna bsaq skit dr tasha...tsha da naturally kecik, so mmg mka kecik laaa.. bulat but still chomil.. ^__^~~

Anonymous said...

behnye ye g dnung..haha

fnatasha.hafizi said...

hehe..beh2..nk g lagik skaliii~ :))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MaSa MeNGeJaR~