Pages

Till one year~

Daisypath - Personal pictureDaisypath Wedding tickers

Saturday, July 2, 2011

Terus berlari

Jogging is a form of trotting or running at a slow or leisurely pace. The main intention is to increase fitness with less stress on the body than from faster running.
Berjoging di pagi hari bukanlah satu habit normal saya. 
Pagi di hujung minggu kebiasaanya banyak dihabiskan dengan latihan kuak lentang yang berterusan di atas katil yang empuk. 


Ditemani bunyi burung-burung yang berkicauan. Cukup untuk membuatkan badan makin malas dan lesu sepanjang hari.



Larian 1 Sukan 1 Murid 1 Malaysia agak mengganggu rutin harian yang tidak normal. depa suh lari, tapi saya banyak jalan & lari lompat2 sikit (other form of jogging yaw)




Yeah! Pagi ni saya dapat merasakan kecergasan meresap ke seluruh badan. Perpeluhan yang banyak di'release'kan mengurangkan kuantiti toksik yang menginap secara haram dalam badan.


Pagi yang sihat dan penat sesangat..


Continuous running didn't made me myself get number 1. -_-"


But I got most beneficial thingy. A healthy body... ^_^


Herm, I think I should start my latihan kuak lentang rite now.


Melatonin level increased!! arghh!!


Top-up smule... heee~ ^__^


zzzZZzz...
sebelum...

selepas...

2 comments:

ASaDa RyutaRo said...

lama jugak dah tak jogging. tapi hari2 dah naik turun tangga, ok dah kot. ngeee :D

fnatasha.hafizi said...

hehe..sama la kita..kemalasan nak jogging neyh. naik trun tangga oke gak tu..bg kuat jantung.. ^___^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MaSa MeNGeJaR~