Pages

Till one year~

Daisypath - Personal pictureDaisypath Wedding tickers

Wednesday, August 31, 2011

Syawal datang lagi!

Mungkin entri pendek kali ni. 


Kesibukan start pagi-pagi raya sampai raya kedua pun tak habes lagi. Tahun ni banyak masa just spend kat umah je. Tak sempat beraya dah ada orang datang. Tetamu mai takkan kita nak kuar jugak..ye dak?


Aha, normally, raya ni sinonim dengan maaf bukan? So, macam dah jadi adat jugaklaa, tyme raya minta maaf, minta maaf je, raye.. padehal sepatutnya, tiap-tiap malam sebelum tidur kita kena maafkan orang.. kn kn?


Btw, saya pun nak minta ampun dan maaf dari hujung kaki ke hujung rambut andai ada tersalah bicara, tersalah kata, terumpat..dan banyak lagi ketidaksengajaaan dalam tingkah laku..




Selamat Hari Raya Maaf Zahir Batin semuaaaa..  : )

tahun ni tema pokok bunga..yg prempuan jadi bunga..
boys jadi dahan..aci? hehe






4 comments:

azammudin bin taib said...

lawa la adik hg:)

fnatasha.hafizi said...

hehe..tgok kakak diaa la. :p

azammudin bin taib said...

EJAS A KAT AKU..

fnatasha.hafizi said...

haisyh,,xckup2 ngan sorang..nk kena ketook??

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MaSa MeNGeJaR~