Pages

Till one year~

Daisypath - Personal pictureDaisypath Wedding tickers

Thursday, December 22, 2011

Apam polkadot + ladybird + doodle

Assalamualaikum wbt..


sejak duk kat umah ni, mood makan asyik datang je. Aritu tengah syok jejalan santai-santai sambil hirup udara segar facebook, terserempak dengan resepi nak buat apam polkadot ni. Nampak bulat-bulat n comel-comel.


 Rase geram je nak gigit-gigit. WOndering camna agaknya rasa apam warna warni ni. Nak merasa kena la masak-memasak dulu.


So, pagi-pagi dah bangun nak buat kek coklat sebab adik nak wat bekal makan dalam bas. Dia nak p kerja kat Nilai, disebabkan birthday dia tak sampai lagi, 29 December kot..so bagi bekal kek je la ye..nak bagi hadiah, kakaknye pun kekeringan pitih.


Lepas zohor terus rushing buat apam ni. Agak penat la menconteng apam ni. Dahlah tangan kayu, conteng je sesedap rasa.


btw, ni la apam saya buat tu. Nak? Buat sendiri la... :P Nanti google resepi yer.. ^_^







No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MaSa MeNGeJaR~