Pages

Till one year~

Daisypath - Personal pictureDaisypath Wedding tickers

Sunday, December 23, 2012

Engagement Day!!


11 November 2012 : Ahad

Cantik je tarikh hari ni. Dan hari ni adalah hari yang dah lama dinantikan. Of course lah tak sabar nak tunggu kan rumate? Post ni dah lama terperap dalam draft blog. Susah betul lah sekarang nih nak berajin-rajin hupdate. Kemalasan menghantui. Susah betul.

Btw, just to make this post short and simple but meaningful, I just upload a few picture as a review during the engagement ceremony ..

To my beloved roomates, semoga bahagia hingga ke jinjang pelamin dan semoga ke sOrga hendaknya. Amiinn..

My prayers always be with you, and I hope there'll be my turn. >_<!

When the times comes, when I really very well prepared and kalau de calon.. -_-"

Muka bahagiaaa. Tangan tu konfem sejuk kan rumet?! Hehe..

Baju-baju yang nak dipakai during engagement ceremony.
Boleh konfius sape yang nak bertunang nih!
Tapi memang takleh kalah la baju tunang tu, penuh kerawang you!
Buat kawen pon boley.

Hantaran daripada pihak lelaki kepada pihak perempuan.
Terlupe nak masukkan gambar sireh junjung sekali. hee!

Haa, yang ni pulak daripada pihak perempuan kepada lelaki. 

Cincin pertunangan. Chantek kan?!
 Ayat (24:32) tu kena sangaaatt !! ^_^


Candy buffet yang kitorang sama-sama siapkan. With Nadia, Iera and Diyana also. Tak tido malam nak siapkan menda nih.
Nampak simple je kan?
Tapi yang penting comel!
with her big family.. :)




Kami-kami yang sebok nak bergambar sekali.
Ambik berkat orang kate. Hehe..
Except for Cik Laila, yang tu dah berpunye. Ehem.

Kami-kami yang berposing sakan.
Semua kawan-kawan rapat Ana dari SAM10 and IPG.
Aha, nak kenalkan yang kata atas tu, Nik, bestie Ana since sekolah lagi.
Kecik-kecik comel orangnye. Baik giler kut!
EDay Card yang kami buat during exam gap. Bosan study.
So, buat la kejap menda alah ni.
Designer: me..
Nak tempah boleh la. haha. Mesti pelik kan ada kad tunang? Orang biasa buat kad kawen je,
Kad ni just untuk kawan-kawan and teman rapat je. Sekadar kenangan. :)


Rombongan dari pihak lelaki
antara juadah yang disediakan.
Ni semua self-prepared. Sodap-sodap bak hang!
Tambah 2 3 kali kot makan,
Ni kad yang sempat saya siapkan masa duk tengah tensen study untuk exam.
Gabung terus tunang dengan birthday! 2in 1 orang kata. hee

Haa, ni lah photographer yang ambik gambar-gambar nih sume.
Kawan Ana, Arif since sekolah rendah lagi.
Photographer pun nak bergambar jugak! hee

Sebenarnya banyaaaaakkk lagi gambar-gambar yang dicapture during EDay. 


Tapi saya upload sikit je, bagi peluang dekat tuan punye gambar pulak hupload. 

Hee, tapi sikit yang banyak. Sorry rumet kalau terbanyak sangat. 

Seriyus aura bahagia tu terrrasa!!
Orang lain bahagia, kite turut merrrasssa.

Macam tak caya kut, rumet sendiri dah jadi tunangan orang. Woha!

Btw, congrats, tumpang bahagia untuk kamu...

Be a part in your engagement preparation made me glad. 

Macam prepare untuk majlis sendiri lak rasenye! Hik3! (gelak gedik!)

so, lepas berakhirnya majlis nih, saya still stay for a few days, sebelum bertolak ke Bukit Jalil pulok.

Perjalanan masih belum berhenti lagi. ^_^

p/s: dear rumet and family, a really really super duper gigantic thank you for everything. InsyaAllah kalau de peluang terbang lagi ke KL...best kut keluar ramai-ramai. And sumer gurl lak tuh! >_<!

p/s/s: Dear Nadia, tenkiu untuk dress. Hee, segan lagi nih! :)
*p/s/s/s: Sori tau Nadia, selalu tertukar ngan Iera.hadoih~.. heee

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MaSa MeNGeJaR~