Pages

Till one year~

Daisypath - Personal pictureDaisypath Wedding tickers

Friday, May 17, 2013

Hiatus

Terhenti seketika.

Nak sangat menulis dekat sini.

Idea ada.
Warna warni kehidupan banyak yang nak dicoretkan.
Tapi terpaksa ditahan buat seketika waktu.
Bukan sengaja.
Tapi Acer Aspire 4736-G saya rosak.
Yes, rosak teruk kali ni. Masuk ICU siap.
Dah la rosak masa minggu terakhir praktikum
Minggu yang memang laptop adalah sangat penting untuk cari bahan bantu mengajar.

Tapi alhamdulillah, rumah dekat.
Angkut PC dari rumah.
Jadi masalah untuk abah.
Dia tak dapat online untuk tahu update tentang PRU13 yang menjelang.
So, guna dan setelkan kerja cepat-cepat supaya abah dapat semula PC kesayangan.

Ni pun update guna laptop rumet tersayang.
Jasamu dikenang sampai ke sorga abadi rumet.. <3 p="">Laptop ni banyak tolong saya untuk download nota-nota ekzam
Oh ye, sekarang saya dalam fatrah ekzam.
Kan, banyak cerita untuk diluah.
Tapi tersekat.
Lepas ni dapat Asus putih dari benua sana.
Update akan lebih laju.
InsyaAllah.
Tak sabar!!

#Eh..

Ni cuma update random.
Nak lepaskan rindu yang membuak dekat blog.
Seriyus rindu nak menulis.
Penyakit apakah ini?
Writhophobia?
hiks.. pandai je reka..

Till then..

Senyum.. ^_^

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MaSa MeNGeJaR~